Snelstartgids : Het facturatieprogramma in MFS-ERP

Facturatieprogramma

Ook als het om eenvoudig facturen maken gaat, kan u MFS-ERP gebruiken. Deze pagina is een snelstart-handleiding om facturen te leren maken in MFS-ERP. Facturen maken is slechts een deel van de mogelijkheden die dit uitgebreide pakket u biedt, u vindt een overzicht elders op deze site.

Van start met het facturatieprogramma : uw eerste factuur in 9 stappen

1. Downloaden en installeren

2. Uw bedrijfsgegevens instellen

3. Producten aanmaken

4. Klanten aanmaken

5. Nieuwe bestelling beginnen en klant kiezen

6. Basisgegevens order

7. Artikelen toevoegen

8. Registreer levering/klaargezet in magazijn

9. Factuur afdrukken

Download het facturatieprogramma

Met MFS-ERP kan u op de download-pagina een volledig werkend facturatieprogramma downloaden en installeren. Het systeem is voorgeconfigureerd voor een gebruiker. Later kan u het systeem (met behoud van al uw gegevens) uitbreiden naar een meerdere gebruikers, zodat u en uw collega's facturen kunnen maken, raadplegen, opvolgen, maar ook gebruik maken van de vele andere mogelijkheden binnen MFS-ERP.

Handleiding facturatieprogramma

U kan op elk scherm in MFS-ERP op F1 drukken om de handleiding op te roepen. Ook op deze website vindt u een handleiding voor het facturatieprogramma in MFS-ERP.

Demonstratiefilmpje facturatiesoftware

Zoals u in het filmpje onderaan op deze pagina ziet, gaat facturen maken in MFS zeer vlot. (Tip : zet het filmpje op 'volledig scherm' met de icoontjes onderaan het beeld, en kies dan 720p HD voor de beste kwaliteit).

Onderdeel van MFS : facturatieprogramma

Facturen maken en versturen via email ...

Beter op "volledig scherm", en kies "720p HD"